Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων στο Πόρτο Κουφό

Η Ευχάριστα είναι νέα για τον Πόρτο Κουφό καθώς μετά από συστηματική δουλειά και οργανωμένη προσπάθεια του Δήμου Σιθωνίας και του Λιμενικού Ταμείου Σιθωνίας κατάφερε να λάβει σήμερα την έγκριση ποσού ύψους 300.000€ για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των λιμενικών εγκαταστάσεων του Πόρτο Κουφό.

Το έργο, η εκτέλεση του οποίου θα υλοποιήσει το Λιμενικό Ταμείο Σιθωνίας, χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεις σε ποσοστό της τάξης του 100% από Εθνικούς πόρους.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σιθωνίας Αβραάμ Σαλπικτίδη, πρόκειται για μια μεγάλη σημασία παρέμβασης στην περιοχή του Πόρτο Κουφό που θα τονώσει το τουριστικό ρεύμα της περιοχής και θα λύσει σοβαρά προβλήματα των ντόπιων αλιέων.
Το Ταυτόχρονα συμμετέχει μια ακόμη υπόθεση του Λιμενικού Ταμείου και του Δήμου Σιθωνίας προς τους δημότες και κυρίως προς τους επαγγελματίες.

Ο κ. Ο Σαλπικτίδης ευχαρίστησε την ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την άψογη συνεργασία και τη Δήμαρχο Σιθωνίας Κυπαρίσση Ντέμπλα για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή του προς τον ίδιο και προς τη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Σιθωνίας.